Servicii

Realizarea casetelor din lemn pentru vinuri

Orice idee noua, indiferent ca vorbim despre realizarea casetelor din lemn pentru vin sau a cutiilor pentru delicatese, trece printr-un proces de lucru pe care il aplicam cu success de multi ani.

PROIECTARE

Incepe cu o idee sau alege unul dintre casetele noastre ca punct de plecare. Proiectantii nostri iti vor propune cea mai rapida modalitate de executie si cea mai eficienta din punct de vedere cost de productie.

PRODUCTIE

Dupa executia de baza, finisajele casetei fac diferenta. Poti alege din zecile de variante de finisaje interioare, balamale si modalitati de compartimentare pentru a-ti pune in valoare produsul.

PERSONALIZARE

Personalizarea casetei in functie de particularitatile siglei  – prin gravare cu laser sau serigrafie – este intotdeauna un subiect sensibil si de aceea vei primi recomandarile specialistilor nostri. In plus, poti alege cea mai potrivita nuanta dintr-o paleta larga de culori.

LIVRARE

Casetele sunt livrate la orice adresa din Romania sau pot fi livrate, la comanda, in strainatate. Deschizi cutia, adaugi produsul si esti gata pentru a-ti impresiona partenerii cu o prezentare eleganta.

Guarantee

Iti garantam cea mai buna calitate a materialelor si a executiei!
Fara alte comentarii.