Despre noi

Poveste / Viziune / Productie

Despre Creazioni Legno

Creazioni cosuri impletite

Povestea noastra incepe in Comuna Ivesti din Judetul Galati, localitate cunoscuta odinioara pentru maiestria localnicilor in a confectiona cosuri impletite din nuiele de rachita. Astazi, aceasta traditie este ridicata la nivel de arta in cadrul fabricii noastre prin gamele de casete, cosuri si tavi impletite a caror design si reputatie prin calitate a depasit demult granitele tarii.

De peste 20 de ani, o echipa sustine capacitatea de productie a fabricii si este deschisa la idei si proiecte noi, motiv pentru care am depozit 250 de tipuri de produse in portofoliu si continuam sa adaugam noi produse in fiecare an.

Astazi, producatori mari si mici apreciaza produsele noastre pentru calitate si creativitate, un motiv pentru care s-a investit in echipamente moderne de productie si fabrica noastra lucreaza aproape tot timpul la capacitate maxima.

De ce un produs Creazioni?

Intelegem importanta design-ului unui ambalaj si de aceea iti oferim o gama larga de casete si cutii concepute in armonie cu produsul tau.

Provocarea in retail pentru a castiga atentia consumatorilor e mai mare decat a fost vreodata iar modalitatile de a pune in valoare produsul la raft sunt adesea limitate. De aceea, cutiile din lemn atent lucrate la Creazioni Legno vor fi sinonime cu vizibilitatea si emotia.  

Calitatea produselor si a serviciilor sunt principii ce stau la baza activitatii noastre.

Cutii vin

Creazioni Legno - producator de cutii si ladite lemn

Peste un milion de produse executate si livrate anual | Suprafata de productie si depozitare de 10.000 m2 | O echipa cu peste 20 de ani experienta dedicata proiectului tau.